News/evente

Pastoralja Universitare dhe Rektorati organizojnë takimin me titull "Roli i rinisë në zhvillimin e një shoqërie të shëndoshë".

Do të flasë mbi këtë temë S.E. Mons. Angelo Vincenzo Zani, Sekretar i Kongregatës për Edukimin Katolik.  

Veprimtaria do të zhvillohet më 21 Mars 2019, ora 16.00, tek Aula Magna e universitetit.  

Pjesëmarrja është e hapur për të gjithë studentët UKZKM.