News/evente

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizoi takimin e parë Alumni Reunion, më 16 Tetor 2018, në ambjentet e Universitetit.

Historitë e suksesit, emocionet e jetës universitare, si edhe prezantimi i arritjeve e projekteve të ardhshme të vetë Universitetit mblodhën sëbashku, ish studentë dhe profesorë të fakulteteve tona.