News/evente

“Vendosmëri dhe angazhim të vazhdueshëm: ky është binomi që Stela ka ditur të investojë më zgjuarsi në UKZKM. Investim që i ka shërbyer për të pasuruar personalitetin dhe për t’u formuar profesionalisht” – ky është përcaktimi që profesori i Matematikës Financiare, Mauro Bisceglie jep për studenten e vitit të tretë të Ekonomisë.
Ndërsa docentja e Ekonomisë Politike, Prof. Antonella Biscione vlerëson kuriozitetin dhe interesin e Stelës për disiplinat ekonomike. Ajo që karakterizon Stelën, sipas Prof. Biscone, është largëpamësia për t’i parë konceptet e përfituara të implementuara në Shqipëri.
Stela Ajdinaj na ftoi në Beratin e një mbi një dritareve, qytetin ku u lind dhe mori formimin parauniversitar. Si nxënëse shembullore, tre vite më parë, me laps e letër, analizoi njëra pas tjetrës ofertat për ekonomi të universiteteve të ndryshme shqiptare. Bilanci i këtij studimi përfundoi më zgjedhjen e UKZKM-së për programin e plotë akademik dhe vlerën e diplomës.
Ndiqni rrëfimin e saj.