Flasin per ne

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta ishte i ftuari i nderit në veprimtarinë e prezantimit të Mesazhit të Paqes së Atit të Shenjtë, që u zhvillua në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”. Presidenti i Republikës drejtoi fjalët më të mira për organizimin e këtij aktiviteti, të kthyer tashmë në traditë: “Duke ju falënderuar për ftesën, dhe për këtë organizim të mrekullueshëm dhe plot kuptim, njëkohësisht pranoni ju lutem dhe komplimentet e mia më të mira për Universitetin Katolik ‘Zoja e Këshillit të Mirë’, ku vij për herë të parë, por për të cilin kam dëgjuar aq fjalë të mira.”

Ky aktivitet u përcoll nga faqja zyrtare e Presidentit të Republikës dhe gjerësisht në median vizive dhe të shkruar:

http://president.al/?p=48254

https://www.youtube.com/watch?v=ZpmZD_NX92A

http://www.balkanweb.com/site/meta-vendi-yne-ka-mirepritur-shume-refugjate-ndaj-ti-garantojme-mbrojtjen/

https://www.vizionplus.tv/presidenti-meta-percjell-mesazhin-e-papes/

http://www.syri.net/politike/126451/ne-kerkim-te-paqes-presidenti-meta-pershendet-mesazhin-e-papa-franceskut/

http://www.mapo.al/2018/01/mesazhi-i-papes-per-paqen-meta-shqiperia-vend-i-vlerave-te-medha/1

http://www.360grade.al/politike/item/118720-presidenti-pershendet-mesazhin-e-paqes-te-atit-te-shenjte-papa-francesku

http://fax.al/read/news/13906363/16994508/meta-pershendet-mesazhin-e-paqes-te-atit-te-shenjte-papa-francesku

http://www.gazetaexpress.com/lajme-nga-shqiperia/meta-pershendet-mesazhin-e-papa-francesku-angazhim-me-serioz-per-sfiden-e-emigranteve-487045/