Flasin per ne

E përditshmja italiane L’Ora pasqyron aktivitetin e organizuar në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” mbi prezantimin e vëllimit “Të vërtetat shkencore në “Komedia Hyjnore e Dante Alighieri-t”. Libri është shkruar nga Antonino Scarelli, profesor i modeleve matematikore dhe statistikore pranë Universitetit të Tuscia-s, në Viterbo.

 

http://giornalelora.com/universita/le-universita-come-centri-promotori-del-patrimonio-culturale-italiano/