Flasin per ne

E përditshmja italiane- online “Il Corriere Nazionale” pasqyron bashkëpunimin midis Fakultetit të Ekonomisë në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe shoqërisë “Italian Network”, që vepron në fushën e konsulencës për biznesin.

Për detajet, klikoni linkun më poshtë:
http://www.corrierenazionale.net/2017/08/09/luniversita-nostra-signora-del-buon-consiglio-di-tirana-e-italian-netëork-rafforzano-la-partnership/