Organigrama

Është krijuar që me themelimin e Universitetit duke patur si objektiv kryesor atë të vënies në dispozicion për studentët, pedagogët dhe publikun e interesuar, të informacioneve të ndryshme në lidhje me Bashkimin Evropian dhe proçeset integruese.

Në vitin 2006, Zyra e Informimit Evropian u njoh nga delegacioni i BE-së në Shqipëri dhe fitoi statusin EU Info Point, duke u bërë kështu pjesë e rrjetit të zyrave homologe të ngritura nga Delegacioni Evropian në Universitetin e Shkodrës, Elbasanit, Korçës, Vlorës dhe Gjirokastrës.

Lista e Aktiviteteve 

Per më shumë informacion kontaktoni me:

Prof. Edmond HAJDËRI

Sekretar i Përgjithshëm i Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë

Tel: +355 42 273 290

Fax: +355 42 273 291

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.