Ish Studente

Infermierët e kualifikuar  të Universitetit Katolik  “Zoja e Këshillit të Mirë” përzgjidhen nga klinika universitare e Schleswig-Holstein në Gjemani. Sabine Richter, përfaqësuesja e kësaj qendre spitalore tregon përgjatë një interviste se përveç kualifikimit dhe përgatitjes, një ndër arsyet përse zgjodhi të bashkëpunojë me UKZKM është diploma që institucioni ynë lëshon dhe që njihet në mbarë Europën.

Ndiqni videon:

https://www.youtube.com/watch?v=lwRIM-pqTbw