Kurse Gjuhe

Çdo vit nga universitetet italiane vijnё profesorё pёr mёsimdhёnien e italishtes nё kurset pёrgatitore pёr studentёt e rinj qё regjistrohen nё programet e ndryshme tё studimit nё Universitetin Katolik “Zoja e Kёshillit tё Mirё”. Ёshtё rasti i profesorёve tё Universitetit Katolik Sacro Cuore tё Milanos. Vitin e kaluar, Profesoreshё Valentina Santamarina ka bёrё njё eksperiencё tё lartё profesionale, gjuhёsore dhe shkёmbimi ndёrkulturor me studentёt tanё qё tashmё po mbarojnё vitin e parё. Kёtё verё do tё kemi mes nesh njё profesor tjetёr tё Milanos, i cili do tё ndjekё studentёt e kursit mesatar dhe do tё kryejё leksione individuale. Mos e humbisni mundёsinё pёr tё pёrmirёsuar nivelin tuaj tё gjuhёs italiane. Kurset janё tё hapura pёr tё gjithё.