Kurse Gjuhe

KURSE GJUHE ITALIANE
Qendra Universitare e Gjuhëve “Zoja e Këshillit të Mirë” ofron kurse të gjuhës italiane, të ndara në nivele duke filluar nga A1-A2 deri në C1. 
Sipas kërkesave dhe nevojave të studentëve, kurset organizohen në grupe dhe individuale.
Kurset në grupe mund të zhvillohen të shtrira në muaj (me 6 orë javore) dhe intensive (periudha korrik – tetor 20 orë javore). Pjesëmarrja në grup është me numër të mbyllur: minimumi 10 – maksimumi 15 studentë për grup. 
Kurset individuale u përshtaten kërkesave të studentëve në kohëzgjatje dhe në orare. Mund të bëhen me 1 ose 2 studentë sipas kërkesës së vetë studentit. 
Qendra ofron edhe kurse të terminologjisë specifike shkencore në grup ose individuale në fusha të ndryshme.

KONTAKTE
Natalina Hoti (Drejtor) Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. / Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  cel: 069 21 01 756
Ivana Hoxha (Sekretare) Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  cel: 0693551105
Adresa: Kompleksi Spitalor Universitar “Zoja e Këshillit të Mirë” Rr. Dritan Hoxha, Tirana, Albania
Website: www.unizkm.al  

Facebook: Qendra Universitare e Gjuhëve “Zoja e Këshillit të Mirë”

Shkarko broshurën e Kurseve të Gjuhës Italiane Faqja 1

Shkarko broshurën e Kurseve të Gjuhës Italiane Faqja 2