Kurse Gjuhe

NJOFTIM
Kurs Gjuhe Italiane

Njoftohen studentët se duke filluar nga data
30/10/2017
do të fillojë Kursi i Gjuhës Italiane pranë
UNIVERSITETIT KATOLIK “ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË”

Kursi i nivelit A1 – A2 do të zhvillohet 3 herë në javë, nga ora 16:00 – 18:00

Të interesuarit të paraqiten për informacione dhe regjistrim brenda datës
27/10/2017 ora 12:00
Pranë zyrës së Qendrës Universitare të Gjuhëve
“Zoja e Këshillit të Mirë”

Për informacione të mëtejshme mund të kontaktoni:
Prof. Natalina Hoti – Drejtori i Qendrës Universitare të Gjuhëve ZKM
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.               Cel: 0692101756
Sekretare Ivana Hoxha – Sekretare e Qendrës Universitare të Gjuhëve ZKM
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.             Cel: 0693551105