Kurse Gjuhe

NJOFTIM

Njoftohen studentët se duke filluar nga data 10/04/2017 do të fillojë Kursi i Gjuhës Italiane pranë UNIVERSITETIT KATOLIK “ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË” kursi i nivelit B1 – B2 do të zhvillohet 3 herë në javë, nga ora 16:00 – 18:00.

Të interesuarit të paraqiten për informacione dhe regjistrim brenda datës 05/04/2017 pranë zyrës së Qendrës Universitare të Gjuhëve “Zoja e Këshillit të Mirë”.

Për informacione të mëtejshme kontaktoni me:
Prof. Natalina Hoti – Drejtori i Qendrës Universitare të Gjuhëve ZKM
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.             Cel: 0692101756
Sekretare Ivana Hoxha – Sekretare e Qendrës Universitare të Gjuhëve ZKM
 Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.          Cel: 0693551105