Evente/Lajme

Evente/Lajme

NJË DITË NË UNIVERSITET

Qendra Universitare e Gjuhëve e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të mirë” priti në datat 6 dhe 7 Prill 2017 nxënësit e shkollës 9- vjeçare jopublike të Durrësit, “Vinçenc Prendushi”. Nxënësit u njohën me programet dhe veprimtarinë e Qendrës Universitare të Gjuhëve ZKM, në kuadër të aktivitetit të përvitshëm “Një ditë në Universitet”.

Lexo më shumë

Kongresi ne Milano, Itali

Kongresi i Dytë ndërkombëtar i Studimeve hermeutike rreth Simbolit, mitit dhe “modernitetit të së lashtës” në Letërsinë italiane dhe në Arte nga Rilindja deri në ditët e sotme

Lexo më shumë