Evente/Lajme

Evente/Lajme

South East Europe Centre Exams Managers Meeting

Pas takimit në Cambridge para dy vitesh, në të cilin Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” është përfaqësuar nga Presidenti, Atë Daniele Bertoldi dhe ai i vitit të kaluar në Napoli me titull South East European conference for CEM, në të cilin ka marrë pjesë Drejtori i Përgjithshëm i Universitetit Atë Jerome Ndo Mih, në Bukuresht - Rumani, me 12-13 tetor 2016 është zhvilluar takimi me titull South East Europe  Centre Exams Managers Meeting...

Lexo më shumë