Evente/Lajme

Evente/Lajme

OPEN DAY – UKZKM - 19 MAJ 2018

Qendra Universitare e Gjuhëve e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, në Ditën e Hapur më 19 maj 2018, ka mirëpritur maturantë nga rrethe të ndryshme të Shqipërisë, duke iu ofruar mbështetje të lartë profesionale për Kurset e Gjuhës Italiane, në përgatitje të frekuentimit të vitit të ri akademik.

Lexo më shumë

Një ditë në Universitet

Aktiviteti “Një ditë në Universitet” i organizuar nga Qendra Universitare e Gjuhëve e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të mirë” mirëpriti në datat 19 dhe 20 Prill 2018 nxënësit e shkollës 9- vjeçare jopublike të Durrësit, “Vinçenc Prendushi”.

Lexo më shumë

Prof. Inis Kraja

Ndarja nga jeta e Prof. Inis Krajës preku nga afër edhe Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, ku ajo ka qenë pedagoge e Gjuhës Angleze për gati 10 vite akademike.

Lexo më shumë

Gjuha gjermane në Qendrën Universitare të Gjuhëve ZKM

Kompanitë e mëdha evropiane, në veçanti ato gjermane parapëlqejnë shpeshherë që të përzgjedhin stafin e tyre midis të diplomuarve UKZKM. Për t'ju përgjigjur kërkesës së tregut dhe për të formuar të rinj të përgatitur, Qendra Universitare e Gjuhëve “Zoja e Këshillit të Mirë realizoi një takim me institutin Goethe-Zentrum në Tiranë.

Lexo më shumë