Çertifikata e Gjuhës Angleze Cambridge English

NJOFTIM 

Njoftojmë se kanë filluar regjistrimet për të gjithë studentët që janë të interesuar për provimin e

CAMBRIDGE ENGLISH FIRST FCE B2

Ky provim është i njohur ndërkombëtarisht si edhe nga Ministria Shqiptare e Arsimit dhe Sportit

 

DATA E FUNDIT E REGJISTRIMIT: 15.02.2018

DATA E PROVIMIT: 24.02.2018

 

Regjistrimet bëhen pranë zyrës së Drejtorit të Qendrës Universitare të Gjuhëve

“Zoja e Këshillit të Mirë”

 

Për informacione të mëtejshme kontaktoni me:

Prof. Natalina Hoti – Drejtori i Qendrës Universitare të Gjuhëve ZKM

(Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.)                             Cel: 0692101756

Sekretare Ivana Hoxha – Sekretare e Qendrës Universitare të Gjuhëve ZKM

(Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.)                          Cel: 0693551105