Kerkime Shkencore

Kam shkruar këtë abstrakt mbi odonto -stomatologjinë për djemtë e vitit të pestë të të Universitetit Katolik ZKM të Tiranës, të cilët kanë ndjekur kohë më parë, leksionet e mia në bioetikës; Kjo në fakt mund të shërbejë si një hyrje, si edhe për çdo degë të mjekësisë. Nga autorët e lashtë si Galeni dhe Oribasi, appena ricordati, kujtoj ato që sipas mendimit tim, mund të jenë pionierët e lëndës drejt epokës moderne. Që nga Fabrizio d'Acquapendente te Pierre Fauchard de Grandmesnil nga Giuseppangelo Fonzi te Alexis Duchateau, nga Manlio Salvatore Formiggini te Ëilliam Justin Kroll. Leximi të mbarë, atyre që janë të interesuar.

Subino A. Giovagnoli

Shkarko