Evente/lajme

News Mjekesia

TE NJIHEMI ME AUTIZMIN

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon ditën e enjte, 30 Mars 2017, ora 15.00 konferencën e titulluar: “Të njihemi me autizmin”. Në konferencë do të diskutojnë lidhur me temën Prof. Ariel Çomo, mjek psikiatër, Znj. Juliana Esaj, psikologe dhe shkrimtari Prof. Edmond Tupja.

Lexo më shumë

ERNESTO ALICICCO, PROFESORI ME DUAR TE ARTA

Profesor Ernesto Alicicco!
Ky është emri që të përmendin të gjithë në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, kur kërkon të njohësh më tepër rreth fizioterapisë.
Natyrisht, në fillim mendon se do të takosh një mjek me shumë eksperiencë, por kur e takon nga afër profesor Alicicco, të hapet një botë krejt e re, e panjohur.

Lexo më shumë