Evente/lajme

Programi i Specializimit i Kardiokirurgjisë në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” mundësohet në bashkëpunim me Universitetin e Studimeve të Romës “Tor Vergata”.

Falë marrëveshjes së bashkëpunimit të nënshkruar me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, mundësohet zhvillimi i praktikave klinike në Qendrat  Spitalore Publike dhe Private, vendase dhe të huaja, duke kompletuar formimin profesional mbi bazën e Standarteve Europiane.