<link>http://www.unizkm.al/zkm/brick/rss-al-hi</link><description/><language>al</language><item><title>Sysline, faqja e re e Internet-ithttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.3/al?structureId=1Universiteti po rritet dhe bashkë me të instrumentat e tij te komunikimit. Duke nisur nga data 1 dhjetor, del faqja e re e prodhuar në kuadrin e një marrëveshje të detajuar me Sysline (Milano).04/11/2008 15:27:00Hapja e Klinikës Odontoiatrikehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.16/al?structureId=19 dhjetorin e ardhshëm “hap dyert” nisma e re e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë, i lidhur ngushtë me Universitetin Zoja e Këshillit të Mirë.16/11/2008 11:56:00Master në Menaxhimin Financiar dhe Menaxhimin e Risqevehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.18/al?structureId=1Vazhdon bashkëpunimi pozitiv i mundësuar në dy vitet akademike të kaluara me Universitetin e Bolonjës.15/11/2008 12:23:00Përurimi i Qendrës së Riaftësimit dhe Mjekësisë Sportive http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.27/al?structureId=1Organizata jo qeveritare Dokita, ka realizuar një strukturë të re shëndetësore në Kompleksin Spitalor Universitar “Zoja e Këshillit të Mirë”, në Tiranë (Rruga e Durrësit).17/11/2008 15:08:27Pio Laghi, kardinal dhe mikhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.72/al?structureId=1Me 21 janar 2005 kardinal Laghi ishte në Tiranë për inaugurimin e Universitetit... 19/01/2009 11:50:03Kurse pa pagesë të Gjuhës Italianehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.73/al?structureId=1Karakteristika kryesore e Universitetit ZKM është ajo e zhvillimit të programeve të studimit nga Institucionet e tjera universitare italiane...19/01/2009 12:15:39Lajme shkurthttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.74/al?structureId=1Dy bursa studimi për të njëjtin numër studentësh të Universitetit tonë...19/01/2009 12:34:54Me diplomat e përbashkëta të njohura Shqipëria është tashmë në Europëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.77/al?structureId=1Ngjarje e jashtëzakonshme ditën e premte datë 13 shkurt 2009: 26/01/2009 12:01:14Dhuruesit e gjakut: kontribut i Fondacionithttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.79/al?structureId=1Po vjen një epokë e re në lidhje me dhurimin e gjakut në Shqipëri. Prej disa vitesh është themeluar shoqata e parë e vullnetarëve të dhuruesve të gjakut (DHVGJ)11/02/2009 10:16:41Konkurs publik, për dy vende pune për Fizioterapisthttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.80/al?structureId=1Shpallet një konkurs publik, bazuar në tituj dhe në provim...11/02/2009 16:46:54Atë Mariano u kthye në Itali. Ai është në zemrat tona.http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.84/al?structureId=117/02/09. Mbërriti në Tiranë në fund të vitit 1996. Disa ditë më parë ai u kthye në vendin e tij të lindjes, në Trentino...27/02/2009 11:32:24Kurse te gjuhes italiane – vjeshte 2009http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.93/al?structureId=1Kurse te gjuhes italiane – vjeshte 2009 Universiteti “Zoja e Këshillit të Mirë” 10/08/2009 18:11:00Rajoni i Toskanës vjen për shëndetësinë në Shqipërihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.94/al?structureId=1Universiteti Zoja e Këshillit të Mirë është bërë një pikë referuese për formimin në fushën e shëndetit...03/04/2009 16:09:54Edhe në Shqipëri meditohet mbi krizën finanziare globalehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.95/al?structureId=1Për temën aktuale të krizës finanziare Universiteti ZKM propozoi në datën 27 mars 2009 konferencën “Kriza financiare Globale dhe Zhvillimet e Ardhshme"...03/04/2009 16:11:57Stazh në Romë për studentët e Mjekësisëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.97/al?structureId=121/04/09. Ka filluar dje për njëzet studentë të Universitetit tonë eksperienca e ngjeshur e praktikës mësimore pranë Poliklinikës “Tor Vergata” të Romës...21/04/2009 12:57:27Universiteti "Zoja e Keshillit te Mire" ne bashkepunim me Ambasaden e SHBA ne Shqiperihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.99/al?structureId=1e enjte, 23/04/2009 "Building Democracy: An American Diplomat's Perspectives on U.S. Foreign Policy"...22/04/2009 12:26:19Debat publik mbi Procesin e Integrimit Europian të Shqipërisëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.101/al?structureId=1Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) në kuadër të projektit “Forcimi i Rrjetit të Qendrave të Informacionit të Bashkimit Europian...05/05/2009 09:57:38Intesa SanPaolo Bank Albania mbështet studentët e mjekësisëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.103/al?structureId=111/05/09. Intesa SanPaolo Bank Albania pranoi kërkesën e Fondacionit ZKM për të dhënë një kontribut mbështetës për stazhin formues...11/05/2009 18:02:29Inaugurami i laboratorit të ri farmaceutikhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.104/al?structureId=111/05/09. U bë i mundur nga firma Labosystem prej Rovellasca (Itali) një laborator modern farmaceutik i përcaktuar për aktivitetin formues të kursit të Farmacisë. Laboratori, i pajisur me nëntë kapa thithëse me aksesorë shumë të mirë...11/05/2009 18:03:42Aplikim interneti për administrim spitalorhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.105/al?structureId=111/05/09. Po futet një program i ri interneti HOpera i realizuar në bashkëpunim me New Sysline (Milano). Ai do të paraqitet publikisht gjatë zhvillimit të një ceremonie të programuar ditën e enjte...11/05/2009 18:11:24Italia/Shqipëria: fakte, jo fjalëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.108/al?structureId=1Flitet shumë për miqësinë mes këtyre dy vendeve. Është një fakt historik dhe aktual: në Itali jetojnë rreth 100 mijë arbëresh (duke filluar nga shekulli i XVI)...10/06/2009 12:17:40Një shpërblim për regjistriminhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.109/al?structureId=1Fondacioni, i cili ka themeluar Universitetin ZKM, ka vendosur një shpërblim për të gjithë studentët që do të regjistrohen në vitin e parë të kurseve në Universitetin ZKM, Tiranë...10/06/2009 17:30:49Të takosh Universitetin në QTU të Tranështtp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.116/al?structureId=1Çdo ditë nga ora 10 deri në orën 21.30 pranë Qendrës Tregëtare qëndron e hapur një hapësirë kontakti me publikun...03/07/2009 17:18:01Datat e Konkurseve te Pranimit per vitin akademik 2009-2010http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.125/al?structureId=1Datat e Konkurseve te Pranimit per vitin akademik 2009-201031/07/2009 17:06:51Programe te reja Studimi - Viti Akademik 2009-2010http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.126/al?structureId=1Programe te reja Studimi - Viti Akademik 2009-201003/08/2009 14:22:39Konkurs per pozicionin "Teknik Laboratori" http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.128/al?structureId=1Konkurs per pozicionin "Teknik Laboratori" 06/08/2009 14:05:18Avviso per i posti rimasti vacanti al Corso di Laurea in Fisioterapia A.A 2009-2010http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.141/al?structureId=1Avviso per i posti rimasti vacanti al Corso di Laurea in Fisioterapia A.A 2009-201009/10/2009 13:15:13Avviso per i posti rimasti vacanti al Corso di Laurea in Odontoiatria A.A 2009-2010http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.142/al?structureId=1Avviso per i posti rimasti vacanti al Corso di Laurea in Odontoiatria e Protesi Dentaria A.A 2009-201009/10/2009 13:20:09Avviso per i posti rimasti vacanti al Corso di Laurea in Medicina A.A 2009-2010http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.143/al?structureId=1Avviso per i posti rimasti vacanti al Corso di Laurea in Medicina A.A 2009-201009/10/2009 13:23:42CONCORSO per due posti di “impiegato di ricevimentohttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.144/al?structureId=1L’Università NSBC bandisce due posti di impiegato di ricevimento, presso l’Università “Nostra Signora del Buon Consiglio” per l’anno accademico 2009 – 2010.12/10/2009 16:53:32 Concorso per due posti di "impiegato di ricevimento"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.205/al?structureId=1 Concorso per due posti di "impiegato di ricevimento"02/11/2009 15:54:27LAJMËRIMhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.206/al?structureId=1Lajmërohen të gjithë studentët e interesuar për masterin “ORGANIZZAZIONE E GESTIONE DELLE AZIENDE E DEI SERVIZI SANITARI” ...05/11/2009 11:25:18MASTER NË ORGANIZIM DHE DREJTIM I INSITUCIONEVE DHE SHËRBIMEVE SHËNDETËSOREhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.211/al?structureId=1Universiteti Zoja e Këshillit të Mirë në bashkëpunim me Universitetin Katolik të Zemrës së Shenjtë, çelin për vitin akademik 2009-2010 Masterin Universitar të Nivelit të Dytë në “Organizim dhe Drejtim i Korporatave dhe Shërbimeve Shëndetësore"...13/11/2009 15:07:37Laurea di Secondo Livello (Magistrale) in Gestione Sanitariahttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.216/al?structureId=1Laurea di Secondo Livello (Magistrale) in Gestione Sanitaria20/11/2009 13:54:28Concorso di ammisione al Master di primo livello in Management per Funzioni di Coordinamentohttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.218/al?structureId=1Bando di concorso per l'ammisione al Master di primo livello in Management per Funzioni di Coordinamento30/11/2009 10:04:45Concorso per un posto di "impiegato di ricevimento" presso l'Università "NSBC"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.225/al?structureId=1Concorso per un posto di "impiegato di ricevimento" presso l'Università "NSBC"24/12/2009 12:25:59INAUGURAZIONE ANNO ACCADEMICO 2009-2010 - INTERVENTO DEL RETTOREhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.229/al?structureId=1L’inizio di un nuovo Anno Accademico costituisce un’ importante e solenne occasione per riunire la Comunità universitaria. Ci fa sentire più forti e rinsalda il sentimento di appartenenza all’Istituzione... 14/01/2010 12:18:01MASTER UNIVERSITAR I NIVELIT TË DYTË ORTODONCIhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.232/al?structureId=1 Universiteti “Zoja e Këshillit të Mirë” në bashkëpunim me Universitetin “Tor Vergata” të Romës, çel për vitin akademik 2009-2010 Masterin Universitar të Nivelit të Dytë në “Ortodonci20/01/2010 10:47:47Informacione për Universitetin: Universiteti gjatë këtyre ditëve është i hapur për të gjithëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.233/al?structureId=1Fillon rishtazi iniziativa “Universiteti i hapur” që u lejon studentëve, pedagogëve dhe prindërve ta njohin drejtpërdrejtë ofertën për edukim, selinë dhe organizimin e Universitetit “Zoja e Këshillit të Mirë” në Tiranë...10/05/2010 19:57:00Një shërbim i ri për studentët: mensahttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.234/al?structureId=1Me praninë e kënaqshme të dyqind studentëve filloi aktiviteti i mensës, një shërbim i shumëpritur, i cili më në fund do t’i lejojë ata të jenë pjesëmarrës në jetën e kampusit universitar gjatë gjithë harkut kohor ditor...26/01/2010 10:58:49KUR INFORMACIONI HUMB PUSULLËNhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.243/al?structureId=1Po publikojmë këtë “Përgjigje për sqarim” dërguar kanalit televiziv “Vizion Plus” të Tiranës në lidhje me emisionet e fundit fyese për Fondacionin ZKM, emisione që, sidoqoftë kanë patur një pasqyrim të papërfillshën në opinionin publik.19/02/2010 12:50:14Vizita e Presidentit të Aleancës së Spitaleve italiane në botëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.244/al?structureId=1Senatorja Barbara Contini zhvilloi sot një vizitë në Poliambulancën “Atë Luigji Monti” në Tiranë e cila është hapur në Shqipëri që prej vitit 1995 si një aktivitet i Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë...23/02/2010 08:51:29Universiteti ZKM: Një seli në Italihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.247/al?structureId=1Ministria italiane e Arsimit, e Universitetit dhe e Kërkimit (MIUR) ka autorizuar përjashtimin nga taksat për aktivitetet e kryera në “Bel Paese” të Degës së Universitetit Zoja e Këshillit të Mirë (UNIZKM)...01/03/2010 12:02:21Kurse te gjuhes italiane "pranvere 2010"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.248/al?structureId=1Universiteti “Zoja e Këshillit të Mirë” Kurse italishtjeje - 2010 www.unizkm.al – për kontakte: n.hoti@unizkm.edu.al 08/03/2010 11:43:07Cikël trajnimi profesional për SOMMELIERhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.258/al?structureId=1Organizata Shqiptare e Sommelierisë (O.SH.S.)dhe Universiteti "Zoja e Këshillit të Mirë" (U.Z.K.M.), në bashkëpunim me Studion e Enologjisë SEA – Halvest Group dhe AIS Marche...26/03/2010 11:00:27Trajnim për ndërtimin e një blogu me tematikë Bashkimin Evropianhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.264/al?structureId=1Nga data 22 në 26 Mars 2010, 12 gazetarë të mediave të ndryshme dhe studentë të Gazetarisë të Universitetit të Tiranës zhvilluan një trajnim për ndërtimin e një blogu me tematikë Bashkimin Evropian në kuadrin e një projekti të financuar nga BE-ja...08/04/2010 14:50:59Fondacioni “Zoja e Këshillit të Mirë” në Gjenevëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.265/al?structureId=1Është duke u zhvilluar pranë Organizatës Botërore të Shëndetësisë të Gjenevës (Svicër) mbledhja e Aleancës së Spitaleve Italiane në botë... 08/04/2010 14:54:5925 Prill 2010, Festa e Zojës së Këshillit të Mirëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.266/al?structureId=1themeluar në Shqipëri në vitin 1993 ka ngritur një kompleks të larmishëm shëndetësor (Poliambulanca, Qëndra e fizioterapisë, Klinika stomatologjike, Qëndra e diagnostikimit kardiologjik) dhe Universiteti i mirënjohur...13/04/2010 11:02:25Kardinal Zenon Grocholewski në Universitethttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.272/al?structureId=1Ka qenë një vizitë e shkurtër, por e ngjeshur, ajo e Prefektit të Kongregacionit për Edukimin Katolik kard. Zenon Grocholewski...16/04/2010 14:54:34Fjala e Rektorit Prof. Paolo Ruatti, mbajtur ne Festen e Zojes se Keshillit te Mirehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.287/al?structureId=1Teatri i Operas dhe Baletit, Tirane 25/04/2010 04/05/2010 10:24:19KOMUNIKATË PËR SHTYP: Parandalimi i sëmundjes së Talasemisë dhe siguria në mjekësinë Trasfusionalehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.288/al?structureId=1Me rastin e Ditës Botërore kundër Talasemisë, Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Shqipërisë nën kujdesin e Znj. Liri Berisha organizojnë konferencën me temë: “Parandalimi i sëmundjes së Talasemisë dhe Siguria në Mjekësinë Trasfusionale”. 05/05/2010 11:18:07Vizitë e delegacionit të rajonit autonom të Friuli-Venecia-Guilias, Itali, në Universitetin tonehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.291/al?structureId=1Një delegacion i rajonit autonom të Friuli-Venecia-Guilias, Itali, bënë ditën e hënë më 3 maj 2010, një vizitë në ambientet e Universitetit “Zoja e Këshillit të Mirë” në Tiranë. 13/05/2010 09:42:06Ceremonia e certifikimit për “Menaxhimne Institucioneve dhe Shërbimeve Shëndetësore”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.293/al?structureId=1Universiteti “Zoja e Këshillit të Mirë” në bashkëpunim me Universitetin e Firences, Ministrinë e Shëndetësisë , Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, Ministrinë e Punëve të Jashtme të Italisë, si dhe me Rajonin e Toskanës në Itali organizojnë...20/05/2010 10:54:03Dita e Europës 11 Maj 2010, Salla Onufri, Hotel Tiranahttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.297/al?structureId=1U organizua më 12 maj 2010, Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) në bashkëpunim me Universitetin “Zoja e Këshillit të Mirë”, Tiranë, “Aleksandër Moisiu”, Durrës dhe EU Info Points...12/05/2010 08:44:00Të studiosh në UNIZKM: rriten regjistrimet dhe transferimet nga jashtë http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.303/al?structureId=1Nga 2005, 24 studentë shqiptarë janë transferuar në Universitetin tonë nga universitete italiane, greke etj...31/05/2010 09:29:26“Oltre la Secolarizzazione. Le Religioni e la Politica”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.306/al?structureId=1Ditën e Premte, dt. 4 Qershor 2010, ora 12.00, në Aula Magna të Universitetit ZKM02/06/2010 12:28:51Kurse italishtjeje 2010http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.308/al?structureId=1Universiteti “Zoja e Këshillit të Mirë” - Tiranë Kurse italishtjeje 2010 www.unizkm.al – për informacione: n.hoti@unizkm.edu.al 07/06/2010 09:42:08Autonomia dhe përgjegjësia: roli i institucioneve arsimore dhe aktorëve socialëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.309/al?structureId=1Në ditën e parë, e hënë 7 qershor, ora 16:00, tema e sesionit të parë do të jetë “Angazhimi edukativ dhe formimi arsimor në komunitet dhe në shoqëri...07/06/2010 08:38:41GRATË DHE SHËNDETI NË SHQIPËRIhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.310/al?structureId=1Fondacioni “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe Poliambulanca “Atë Luigji Monti” në Tiranë, në bashkëpunim me “Dokita” - Trentino Alto Adige/Südtirol...09/06/2010 11:03:30Njoftim http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.315/al?structureId=1 Poliambulanca “Atë Luigji Monti” shpall konkurimin për 1(një) vend të lirë në pozicionin: Mjek Radiolog 13/07/2010 12:10:32Diplomohen 8 studentë të tjerë të degës Odontoiatri dhe Proteza Dentarehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.318/al?structureId=1Më datë 16 korrik 2010 pranë Universitetit “Zoja e Këshillit të Mirë” u zhvillua Provimi i Mbrojtjes së Diplomës për degën Odontoiatri dhe Protezë Dentare të Fakultetit të Mjekësisë...20/07/2010 13:10:57Humbje e madhe per familjen Hoti dhe per Fondacionin tonehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.325/al?structureId=1Me datë 26 korrik humbi jetën në një aksident rrugor zoti Gjergji Hoti...27/07/2010 12:06:10FRATEL RUGGERO VALENTINI EPRORI I RI I PËRGJITHSHËMhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.329/al?structureId=1Fr. Ruggero Valentini është që prej ditës së sotme Epror i Përgjithshëm i Kongregatës “Bijtë e Zojës së Papërlyer”, themeluar nga I Lumturi Luigji Monti në vitin 1857...05/08/2010 15:26:06Inaugurimi i Vitit Akademik 2010-2011http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.336/al?structureId=1Inaugurimi i Vitit Akademik 2010-201121/09/2010 16:10:47Rreth 400 kërkesa nga Italia për t’u regjistruar në Tiranëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.337/al?structureId=1Vazhdon kërkesa e pandërprerë e regjistrimit në Universitetin “Zoja e Këshillit të Mirë” nga studentët italianë. Ndërkohë që Universiteti është në pritje të një hapjeje nga ana e autoriteteve italiane, deri sot kanë arritur rreth 400 kërkesa...24/09/2010 14:32:37Kryeministri Sali Berisha takon Ruggero Valentini-nhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.338/al?structureId=1Presidenti i Fondacionit “Zoja e Këshillit të Mirë”, vëlla Ruggero Valentini, i zgjedhur para pak kohe Epror i Përgjithshëm i Kongregatës “Bijtë e Zojës së Papërlyer” (CFIC), është ftuar nga Sali Berisha pranë selisë së Këshillit të Ministrave në Tiranë...24/09/2010 14:36:03Lajmerimhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.340/al?structureId=1Si informano gli interessati che, per eventuali esigenze istituzionali, l’Università NSBC effettuerà una selezione di candidati per personale con funzioni di segreteria ed informazione.12/10/2010 11:49:58Criteri e procedure per l'ammissione a posti riservati a cittadini dell'Unione Europeahttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.342/al?structureId=1Criteri e Procedure per l’ammissione a posti riservati a cittadini dell’Unione Europea nei Corsi di Laurea della Facoltà di Medicina per l’anno accademico 2010-2011 03/11/2010 12:11:01Bando di concorso per l’ammissionehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.343/al?structureId=1Bando di concorso per l’ammissione alla Laurea Magistrale (in Repubblica d’Albania Master in Scienze)in “Relazioni Internazionali: Studi Europei” Anno Accademico 2010-2011 11/11/2010 09:36:38FJALIMI I REKTORIT NË CEREMONINË E HAPJES SË VITIT AKADEMIK 2010-2011http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.345/al?structureId=1Sot përurojmë, në emër të “Zojës së Këshillit të Mirë“, Pajtore e Shqipërisë, VITIN E SHTATË AKADEMIK të Universitetit tonë....23/11/2010 09:52:11Master Universitario Congiunto di II Livello "Implantologia e protesi dentaria"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.346/al?structureId=1Master Universitario Congiunto di II Livello (in Repubblica d'Albania: Master Professionale) "Implantologia e protesi dentaria"30/11/2010 10:04:42Master Universitario Congiunto di II Livello in "Ortognatodonzia" http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.359/al?structureId=1Master Universitario Congiunto di II Livello (in Repubblica d'Albania: Master Professionale) "Ortognatodonzia"" 06/12/2010 16:09:04MASTER UNIVERSlTARIO IN ORGANIZZAZIONE E GESTIONE DELLE AZlENDE E DEI SERVIZI SANITARIhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.360/al?structureId=1Bando di Concorso, II Edizione, Anno Accademico 2010 - 2011, TIRANA16/12/2010 14:15:40MASTER NË IMPLANTOLOGJI DHE PROTEZA DENTARE - MASTER NË ORTODONCI http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.361/al?structureId=1broshure informative per master10/01/2011 12:03:42I nostri laureati superano "l'Esame di stato per l'esercizio della professione" in Italiahttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.363/al?structureId=1HO IL PIACERE DI COMUNICARE CHE I NEO-LAUREATI DOTTORI IN MEDICINA E CHIRURGIA DELLA NOSTRA UNIVERSITÀ: 28/02/2011 08:44:21Sedute di Laurea - Sessione invernalehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.364/al?structureId=1Le date delle sedute di laurea 23/03/2011 09:15:20RI-GJALLËRIM - KALIM NË LINDJEhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.365/al?structureId=1KALIM…NË LINDJE - LAJME Pashka (Pesah = kalim) është në thelb një “kalim”: i Engjëllit shfarosёs ndër shtëpitë e egjiptianëve, të Detit të Kuq (“Deti i Xunkthave”)...05/04/2011 11:49:49FESTA E ZOJËS SË KËSHILLIT TË MIRËhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.367/al?structureId=126 prill 201118/04/2011 12:52:24Fjalimi i Presidentit tё Fondacionit “Zoja e Këshillit të Mirë” Atё Daniele Bertoldi http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.370/al?structureId=1Solemniteti “Zoja e Këshillit të Mirë” 26 aprile 2011 28/04/2011 12:06:09Fjalimi i Rektorit Festa e Zojës së Këshillit të Mirëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.371/al?structureId=1Festa e Zojës së Këshillit të Mirë i kujton Bashkësisë Katolike dhe gjithë miqve të tjerë një gjë të rëndësishme: Këtu në Shqipëri është një organizatë dhe një grup njerëzish të cilët punojnë në fronte të ndryshme duke u frymëzuar tek ajo që Zoja e Shenjtërores së Shkodrës...28/04/2011 12:18:07Kurs Kualifikimi per Drejtuesit e Institucioneve Shendetesore te Ballkanithttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.372/al?structureId=1Gjatë javës nga data 18 deri në 22 prill 2011, pranë Universitetit "Zoja e Këshillit të Mirë"...06/05/2011 08:18:43Studentё solidalё… festё me fёmijёt nё Durrёshttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.374/al?structureId=1Festa dhe vizita nё “Shtёpinё e Foshnjes” nё Durrёs, mё bёri tё mendoj se nё tё njёjtin vend takohen realitete krejtёsisht tё ndryshme... 11/05/2011 12:38:15KUFINJTE E LIRISE EKONOMIKEhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.375/al?structureId=1FESTIVALI I EKONOMISE Trento 2 – 5 QERSHOR 2011 20/05/2011 15:14:16Kurse italishtjeje 2011http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.377/al?structureId=1Universiteti “Zoja e Kёshillit tё Mirё” - Tiranё Kurse italishtjeje 2011 www.unizkm.al – pёr informacione: n.hoti@unizkm.edu.al 09/06/2011 16:22:52Master di I° livello Master Profesional in MANAGEMENT PER LE FUNZIONI DI COORDINAMENTO http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.378/al?structureId=1Anno Accademico 2010/201113/06/2011 15:58:52NJOFTIMhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.379/al?structureId=1Universiteti “Zoja e Këshillit të Mirë”, Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Politike, në kuadër të programit akademik dhe në bashkëpunim me Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës...13/06/2011 16:38:53“HIDROKINEZIOTERAPIA PËR REHABILITIMIN FUNKSIONAL” http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.384/al?structureId=1E martë, 28 Qershor 2011, Salla “Aula Magna” pranë Universitetit “Zoja e Këshillit të Mirë”, Tiranë 20/06/2011 15:09:59ENI SULËS studente e vitit të IV të Farmacisëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.385/al?structureId=1Rektori, Stafi Akademik, Personeli i Sekretarisë Administrative, studentët të gjithë në Universitetin Zoja e Këshillit të Mirë21/06/2011 12:30:23Kurs Kualifikimi për drejtuesit e Sistemit Shëndetësor të zonës së Ballkanithttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.386/al?structureId=1Futja e sistemit DRG (Diagnosis Related Group) në Sistemin Shëndetësor Kombëtar, aplikimet praktike, kufizimet, risitë dhe perspektivat...28/06/2011 14:57:37Vizita e Imzot Dominik Mambertit, Sekretar i Selisë Shenjte për Marrëdhëniet me Shtetethttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.387/al?structureId=1Në datën 28 qershor Imzot Dominik Mamberti, Sekretar i Selisë Shenjte për marrëdhëniet me shtetet bëri një vizitë në Universitetin Katolik Zoja e Këshillit të Mirë...05/07/2011 10:08:59Guida dei verbi con preposizionihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.388/al?structureId=1con 2461 voci verbali Paolo Rago – Enkela Dalipi – Natalina Hoti – Eglantina Pata – Sonila Piri 18/07/2011 15:30:32Diplomime te tjera ne Stomatologjihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.407/al?structureId=1Ne 14 korrik 2011 ne Aula Magna te Universitetit ZKM u zhvillua Provimi i Formimit per studentet e programit te studimit Odontoiatri e Proteza Dentare. Provimi i formimit, ashtu si dhe ne programet e tjera te studimit, per te gjithe studentet zhvillohet nepermjet mbrojtjes se nje teze diplome...01/08/2011 12:39:54NUOVO ANNO ACCADEMICO PER LA PRIMA UNIVERSITÀ CATTOLICA DEI BALCANIhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.411/al?structureId=1Grande evento per l’Albania, mercoledì 12 ottobre: con l’inaugurazione del nuovo anno accademico l’Università “Nostra Signora del Buon Consiglio” di Tirana è ufficialmente “cattolica13/10/2011 14:51:38Inaugurazione Anno Accademico 2011-12 – 12 Ottobre 2011- Saluto del Rettore Prof. Paolo Ruattihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.413/al?structureId=1Università Nostra Signora del Buon Consiglio Inaugurazione Anno Accademico 2011-12 – 12 Ottobre 2011 Saluto del Rettore Prof. Paolo Ruatti 01/11/2011 09:11:00Universiteti Zoja e Këshillit të Mirë, Përurimi i Vitit Akademik 2011-12, 12 Tetor 2011http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.414/al?structureId=1Universiteti Zoja e Këshillit të Mirë Përurimi i Vitit Akademik 2011-12 – 12 Tetor 2011 Relacion i Rektorit Prof. Paolo Ruatti 01/11/2011 09:15:35Prezantimi i tre botimeve të reja në kuadrin e Proçesit të Integrimit Evropianhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.417/al?structureId=1Ne daten 21 Nentor, ora 12.00, ne sallen e madhe te konferencave te Universitetit Katolik "Zoja e Keshillit te Mire", do te prezantohen 3 libra te rinj mbi procesin e Integrimit Europian.....15/11/2011 08:51:48MASTER UNIVERSITARIO DI PRIMO LIVELLO IN GESTIONE FINANZIARIA E GESTIONE DEI RISCHIhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.418/al?structureId=1Bando di Concorso 4°edizione, Anno Accademico 2011/201218/11/2011 10:19:52Sistemi Shëndetësor, reformat në financim, përmirësimi i efiçencës dhe cilësisë së shërbimit. http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.422/al?structureId=1Më datë 13 dhjetor 2011, ora 10.00, pranë Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” – Aula Magna do të mbahet konferenca me temë: “Sistemi Shëndetësor, reformat në financim, përmirësimi i efiçencës dhe cilësisë së shërbimit. Eksperienca rajonale e ndërkombëtare”. 09/12/2011 09:22:55Patologjitë degjenerative periartikulari e artikulari të shpatullës dhe të ankës: diagnoza...http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.423/al?structureId=1Të nderuar miq dhe kolegë, Shoqata Vullnetare Dokita O.N.L.U.S. dhe Fondacioni Zoja e Këshillit të Mirë kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në konferencën...09/12/2011 10:17:51Master ne Implantologji dhe Protezim Dentar http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.430/al?structureId=1Me date 24 shkurt 2012 fillon Masteri Universitar i Perbashket Dyvjeçar i Nivelit te II ne "Implantologji dhe Protezim Dentar"...01/02/2012 08:45:42Kurse Anglishtjejehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.442/al?structureId=1Ligji shqiptar iu kërkon studentëve të ciklit të dytë të studimit njohjen e anglishtes, të dëshmuar në nivel ndërkombëtar.19/03/2012 09:55:55Mesazh i Rektorithttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.443/al?structureId=1Me datë 28 mars 2012 në orën 16.00 në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, në Aula Magna Sh.T. Kardinal Elio Sgreccia...19/03/2012 10:00:53Universiteti Katolik ZKM merr pjese ne Projektet e Programit te 7 Kuader (FP7) te Bashkimit Europianhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.444/al?structureId=1ROME – ditën e Hënë dhe të Martë, 27 e 28 shkurt, më shumë se 100 kërkues nga 39 institucione kërkimore në Europë, ndër të cilat edhe Universiteti Katolik Zoja e Këshillit të Mirë...16/03/2012 13:41:16Seminar per projektin Iliriahttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.445/al?structureId=1Ne ditet 9, 10 dhe 11 mars, prane Universitetit Katolik “Zoja e Keshillit te Mire” Ambasada italiane ne Tirane dhe Ministria e Arsimit dhe e Shkences ne Republiken e Shqiperise...16/03/2012 13:47:14Diplomime te reja ne Farmacihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.447/al?structureId=1Me date 9 mars 2012 u zhvilluan diplomimet e kursit te farmacise per studentet...18/03/2012 16:12:56Studimi i aktivitetit farmakologjik te ilaçeve te reja me aktivitet te dyfishtehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.448/al?structureId=1Studentja Malvina Hoxha prezantoi tezen eksperimentale18/03/2012 16:16:11Kurse Anglishtjeje http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.450/al?structureId=1Ligji shqiptar iu kërkon studentëve të ciklit të dytë të studimit njohjen e anglishtes...19/03/2012 20:37:55Leksion i Kardinalit Sgreccia per studentet e Universitetit tonehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.451/al?structureId=1Me 28 mars ne oren 11.00, Kardinali Elio Sgreccia, nje nga studjuesit me te medhenj boterore te bioetikes...03/04/2012 10:12:49"Bioetika: historia dhe studime në kohë"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.452/al?structureId=1Kjo konferencë u zhvillua me rastin e krijimit të Komitetit Akademik të Bioetikës të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"...03/04/2012 10:16:0229 mars 2012. Diplomime ne Fizioterapihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.454/al?structureId=1Me 29 mars 2012, ne prani te Rektori te Universitetit, Prof. Paolo Ruatti...10/04/2012 21:34:48Diplomime te reja ne Farmacihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.455/al?structureId=1Me date 28 mars 2012, ne prani te Rektorit te Universitetit tone...10/04/2012 21:38:12Summer School "Reconsidering Work" http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.456/al?structureId=1organised by the University of Bologna and supported by the Utrecht Network...10/04/2012 21:41:52Koordinatorja Mt. Antonietta Bolcato, perfundon misionin e saj ne Shqiperi.http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.457/al?structureId=1Koordinatorja e degeve te Infermierise dhe Fizioterapise, Mt. Antonietta Bolcato, nga Kongregacioni i Motrave te Meshires...16/04/2012 15:34:4526 PRILL 2012, FESTA E ZOJES SE KESHILLIT TE MIREhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.463/al?structureId=126 PRILL 2012, FESTA E ZOJES SE KESHILLIT TE MIRE23/04/2012 09:30:28Konferenca e 8-të Kombëtare e Dhimbjeshttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.464/al?structureId=1Shoqata Shqiptare e Dhimbjes, organizon në datat 27- 28 Prill 2012, ne Universitetin Katolik “Zoja e Keshillit te Mire”, Konferencën e 8-të Kombëtare të Dhimbjes 22/04/2012 15:19:21Festa e Fondacionit "Zoja e Këshillit të Mirë"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.467/al?structureId=1Më datë 26 Prill 2012 Fondacioni "Zoja e Këshillit të Mirë", organizoi Festen e "Zojës së Këshillit të Mirë", Pajtores së Shqipërisë...07/05/2012 13:08:59Seminar "Roli i USAID-it ne Shqiperi – Projektet e realizuara nga USAID"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.469/al?structureId=1Ne kuader te lendes “Marredheniet e Jashtme te Bashkimit Evropian” te Kursit Bachelor ne Marredhenie nderkombetare – Studime Evropiane, Fakulteti i Shekncave Ekonomike dhe Politike, me date 9 maj ne oren 17.30...07/05/2012 15:40:58Diplomime te reja ne Deget Ekonomi dhe Shkenca Politike dhe Marredhenie Nderkombetare http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.470/al?structureId=1Me 3 maj 2012 u organizua ceremonia e diplomimit e studenteve te Deges Ekonomi dhe Administrim Ndermarrjeje dhe te Deges Shkenca Politike dhe Marredhenie Nderkombetare.08/05/2012 12:29:10Kurse te gjuhes italiane, 2012http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.471/al?structureId=1fillimi i kurseve 16 korrik 201208/05/2012 15:15:00Sesioni i diplomimit per studentet e Masterit Nderkombetar ne “Governance e Sviluppo Territoriale"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.473/al?structureId=1Me 9 maj 2012, prane Universitetit Katolik ZKM, ne pranine e Zv/Rektoreve, Prof. Shehu dhe Prof. Salvaterra...10/05/2012 16:25:38Sh.T. Amb. Massimo Gaiani në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.477/al?structureId=1Më 22 maj 2012, në orën 12.00, në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë"...21/05/2012 15:54:48Organizata shqiptare e dhuruesve vullnetare te gjakut http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.478/al?structureId=1dy ditë per dhurimin e gjakut ne mjediset e Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”...21/05/2012 09:45:00Letër ngushëllimi për humbjen e studentëve të Universitetit “A. Xhuvani”, Elbasan.http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.479/al?structureId=1Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” bashkë me gjithë Stafin Akademik e studentët në këtë çast tragjik dhimbjeje është pranë Jush dhe Universitetit Tuaj22/05/2012 14:54:48Konferenca “Traumatologjia në Sport. Diagnoza dhe parandalimi.”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.480/al?structureId=1Më 25 maj 2012, në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, Aula Magna, u mbajt konferenca me temë...22/05/2012 15:03:14Konferenca "Mbështetje për Zhvillimin Vendor"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.482/al?structureId=1e Premte, 22 qershor, ora 10.00-13.00 Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” – Fakulteti i Ekonomise dhe Shkencave Politike 14/06/2012 09:54:3919 te diplomuar te Universitetit Katolik ZKM ne Odontoiatri, mbrojten me sukses Provimin e Shtetit http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.485/al?structureId=1Il giorno 19 Giugno 2012, 19 Laureati in Odontoiatria e Protesi Dentaria presso la Facoltà di Medicina dell'Università Cattolica “Nostra Signora del Buon Consiglio"...26/06/2012 11:36:45Diplomime te reja ne Farmacihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.490/al?structureId=1Sot, me 25 korrik 2012, ne prani te Rektorit, Prof. Paolo Ruatti dhe te Dekanit te Fakultetit te Farmacise, Prof. Paolo Castano...25/07/2012 15:32:29Diplomime te reja ne Odontoiatri dhe Protezim Dentarhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.493/al?structureId=1Sot me 26 korrik u zhvillua ceremonia e diplomimit e studenteve te meposhtem ne Degen Odontoiatri dhe Protezim Dentar...27/07/2012 09:53:44Diplomime te reja ne Mjekesi dhe Kirurgjihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.500/al?structureId=1Me 30 korrik 2012, ne prani te Rektorit, Prof. Paolo Ruatti...31/07/2012 09:14:19Studentet tane te Fizioterapise ne stazh nje javor ne Lushnjehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.504/al?structureId=1Studentet tane te Fizioterapise ne stazh nje javor ne Lushnje03/08/2012 16:34:51REGJISTRIMET - INFORMACION I RENDESISHEMhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.509/al?structureId=1jane te hapura si per shtetasit shqiptare ashtu dhe per shtetasit jo shqiptare....06/09/2012 11:10:51Laurea Magistrale in "Relazioni Internazionali: Studi Europei"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.513/al?structureId=12° edizione, Anno Accademico 2012-201314/09/2012 09:05:08Komunikimhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.516/al?structureId=1Universiteti Katolik “Zoja e Keshillit te Mire” Tirane leshon diploma te vlefshme ne Shqiperi dhe ne Itali, sipas legjislacionit shqiptar dhe atij italian, ne bashkepunim me Universitetet italiane 17/09/2012 14:18:18Publikohet ne nje reviste nje artikull shkencor me bashkeautore 5 te diplomuar te Universitetit tonehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.520/al?structureId=1Publikohet ne nje reviste nderkombetare ne gjuhen angleze artikulli i pare shkencor me bashkeautore 5 te diplomuar te Universitetit Katolik ZKM ne Odontoiatri dhe Proteze Dentare...25/09/2012 09:18:21Kardinali Santos Abril y Castelló viziton Universitetin Katolik “Zoja e Keshillit te Mire”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.521/al?structureId=1Sot, me 1 tetor 2012, Kardinali Santos Abril y Castelló, Kardinal Dhjak i San Pancrazio, Dekan i Bazilikes Papnore Liberiane Santa Maria Maggiore...01/10/2012 09:10:45Vazhdojne Rregjistrimet...http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.523/al?structureId=1Vazhdojne Rregjistrimet ne Fakultetin e Farmacise dhe ne Fakultetin e Shkencave Ekonomike dhe Politike. 05/10/2012 13:53:00Diplomime te reja ne Degen e Mjekesisehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.524/al?structureId=1Diten e marte me 2 tetor 2012, ne prani te Rektorit Prof. Paolo Rautti, te Dekanit te Fakultetit te Mjeksesise, Prof. Aldo Brancati...02/10/2012 14:54:06Rektori i Universitetit, Prof. Paolo Ruatti merr pjese ne aktivitetin “Ne Rrugetimet e Botes”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.526/al?structureId=1Rektori i Universitetit, Prof. Paolo Ruatti, i shoqeruar nga At Franco Sartori ka marre pjese ne aktivitetin “Ne Rrugetimet e Botes” 05/10/2012 11:23:55UKZKM ne aktivitetin e Ambasades italiane per promovimin e sistemit akademik italian ne Shqiperi http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.529/al?structureId=1Universiteti yne mori pjese ne aktivitetin e Ambasades italiane – Instituti Italian i Kultures per promovimin e sistemit akademik italian ne Shqiperi, aktivitet i cili u zhvillua diten e shtune, me 6 tetor 2012, prane Muzeut Kombetar ne Tirane. 09/10/2012 09:08:06Diplomime te reja ne Ekonomi dhe Menaxhim Ndermarrjejehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.532/al?structureId=1Sot me 10 tetor 2012 u mbajt sesioni i diplomimit ne Degen Ekonomi dhe Menaxhim Ndermarrjeje i gjashte studenteve te Fakultetit te Ekonomise dhe Shkencave Politike...10/10/2012 09:46:42Lajmerimhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.534/al?structureId=1Lajmerim per studentet qe kane marre pjese ne testin per rregjistrimin ne Deget Mjekesi dhe Kirurgji dhe Odontoiatri dhe Proteza dentare22/10/2012 11:15:35Renditja e rezultateve te Konkursit te pranimit ne Degen e Mjekesise dhe Kirurgjise http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.535/al?structureId=1Renditja e rezultateve te Konkursit te pranimit ne Degen e Mjekesise dhe Kirurgjise per vitin akademik 2012-2013 – Qytetaret e BE-se30/10/2012 14:22:26Renditja e rezultateve te Konkursit te pranimit ne Degen Odontoiatri http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.536/al?structureId=1Renditja e rezultateve te Konkursit te pranimit ne Degen Odontoiatri dhe Proteze dentare per vitin akademik 2012-2013 - Qytetaret e BE-se30/10/2012 14:25:00Vizite e nxenesve te Shkodres ne Universitetin Katolik “Zoja e Keshillit te Mire”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.538/al?structureId=1Diten e shtune, 3 nentor 2012, nje grup prej 40 nxenesish te Gjimnazit jo- publik "Maria", Shkoder, drejtuar nga motrat saleziane...06/11/2012 14:33:02PREVENZIONE E CURA PER UN PARODONTO SANOhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.539/al?structureId=1L’estetica dentale é frutto della perfetta armonia tra denti e gengive...09/11/2012 12:52:26Ceremonia e Perurimit te Vitit te Ri Akademik 2012-13http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.542/al?structureId=1Me 14 nentor 2012 u mbajt Ceremonia e Perurimit te Vitit te Ri Akademik 2012-13...15/11/2012 12:51:46Master i Perbashket Profesional ne Ortodoncihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.544/al?structureId=1Fakulteti i Mjekesise se Universitetit Katolik “Zoja e Keshillit te Mire” dhe Fakulteti i Mjekesise dhe Kirurgjise se Universitetit te Studimeve te Romes “Tor Vergata"...19/11/2012 11:44:23Sesioni i diplomimit ne Masterin GOVERNANCE DHE ZHVILLIM TERRITORIhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.545/al?structureId=1Me 20 nentor 2012 u mbajt sesioni i diplomimit te shtate studenteve te MASTERIT UNIVERSITAR I NIVELIT TE DYTE (CIKLI I TRETE I STUDIMEVE) NE GOVERNANCE DHE ZHVILLIM TERRITORI 26/11/2012 09:22:00Diplomime te reja ne Fizioterapihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.548/al?structureId=1Me 26 nentor 2012, ne prani te Rektorit, Prof. Paolo Ruatti, te Komisionit te Diplomimit dhe te familjareve...27/11/2012 11:40:00Diplomime te reja Master Profesional ne “MENAXHIM PER FUNKSIONET E KOORDINIMIT”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.549/al?structureId=1Me 27 nentor 2012 u mbajt sesioni i diplominit ne Masterin Profesional “MENAXHIM PER FUNKSIONET E KOORDINIMIT” – Fakulteti I Mjeksise, per kater studente. 27/11/2012 14:57:36Sesioni i diplomimit te kater studenteve te Deges Odontoiatri dhe Proteze dentarehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.550/al?structureId=1Me 3 dhjetor 2012 u mbajt sesioni i diplomimit te kater studenteve te Deges Odontoiatri dhe Proteze dentare – Fakulteti i Mjekesise04/12/2012 16:24:46Diplomim i ri ne Farmacihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.552/al?structureId=1Me date 10 dhjetor ’12 u mbajt sesioni i diplomimit...11/12/2012 10:15:51Ministrja e Drejtesise italiane do te vizitoje Universitetin tone.http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.553/al?structureId=1Diten e enjte, 13 dhjetor 2012, ne oren 9.30 Ministrja e Drejtesise italiane Sh.S. Avv. Prof. Paola Severino di Benedetto...12/12/2012 10:17:15Ministrja e Drejtesise italiane Sh.S. Paola Severino viziton Universitetin tonehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.554/al?structureId=1Ne kuadrin e vizites se saj zyrtare ne Shqiperi, Ministrja e Drejtesise italiane Sh.S. Avv.Prof. Paola Severino di Benedetto ka vizituar sot Universitetin tone13/12/2012 16:41:32Specializime ne mjekesihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.556/al?structureId=1Njoftim per Konkurs Edicioni I, Viti Akademik 2012-2013 Tirane21/12/2012 11:06:26Ngushellimehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.558/al?structureId=1Me 11 janar 2013, vdiq ne Milano nga nje semundje e rende, Dorina Beti, e diplomuar ne Farmaci prane Universitetit tone...14/01/2013 16:02:33Konferenca “Parandalimi Ortodontik në pacientët nga 0 – 12 vjeç”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.559/al?structureId=1Me date 26 janar ora 9:00 – 17:00 ne Aula Magna , Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” 21/01/2013 16:14:53Diplomime ne Mjekesihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.566/al?structureId=1Me 5 mars 2013 u diplomuan ne Mjekesi studentet e meposhtem:07/03/2013 12:37:068 Mars 2013http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.567/al?structureId=1Me rastin e Dites Nderkombetare te Gruas, dite ne te cilen kujtohen qofte arritjet shoqerore...08/03/2013 12:15:49Ngritja e Observatorit te Sistemeve Shendetesore te Ballkanithttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.569/al?structureId=1Prane Universitetit Katolik “Zoja e Keshillit te Mire” eshte ngritur Observatori i Sistemeve Shendetesore te Ballkanit (OSSHB), si seksion i Qendres Nderkombetare te Kerkimeve dhe Studimeve (QNKS)...18/03/2013 17:44:34Mesazh urimi Shenjtërisë së Tij Papës Françeskhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.570/al?structureId=1Nga Vendi i Shqiponjave (Shqipëria) Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” i Tiranës përgëzon Papën e ri, Shenjtërinë e Tij Françeskun.18/03/2013 17:52:52Të punosh për Jetën: arsyet e Etikes dhe motivet e Shpreseshttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.572/al?structureId=1E.T. Kardinal Elio Sgreccia President emeritus i Akademisë Papnore për Jetën 11/04/2013 12:09:42Diplomime te reja ne Infermierihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.573/al?structureId=1Me 10 prill 2013 u diplomuan 13 studente te Deges Infermieri te Fakultetit te Mjekesise17/04/2013 16:24:12Diplomime te reja ne Masterin profesional “Menaxhim per Funksionet e Koordinimit”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.574/al?structureId=1Me date 11 prill 2013, ne Aula Magna u zhvillua ceremonia e diplomimit te kater studenteve ne Masterin profesional “Menaxhim per Funksionet e Koordinimit”. 17/04/2013 16:27:59Diplomime te reja ne Fizioterapihttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.575/al?structureId=1Me 11 prill 2013 u diplomuan 11 studente te Deges Fizioterapi te Fakultetit te Mjekesise. Bashkengjitur nje informacion me i detajuar per tezat e diplomave dhe oponencen.17/04/2013 16:29:55Diplomime ne Ekonomi dhe Menaxhim Ndermarrjeje, dhe ne Masterin e Studimeve Evropianehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.576/al?structureId=1Me 16 prill 2013, ne prani te Rektorit, Prof. Paolo Ruatti, Dekanit te Fakultetit te Shkencave Ekonomike dhe Politike18/04/2013 10:00:15Kerkimi shkencor – kontribute te studenteve tanehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.578/al?structureId=1Studenti Mario Stefani i vitit te V ne Degen e Mjekesise dhe Kirurgjise te Universiteti tone ka prezantuar gjate Konferences SAGES 2013...08/05/2013 13:04:37KONGRESI i I EVROPIAN i IMPLANTOLOGJISE SE ELEKTROSALDUARhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.579/al?structureId=1Kerkimi shkencor, klinika dhe Udhezime e Premte 21 – e Shtune 22 Qershor 2013 10/05/2013 16:30:40Konkurs per vend punehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.580/al?structureId=1Konkurs per vend pune si Pergjegjes i Stazhit Klinik te Deges Fizioterapi 13/05/2013 12:16:04Campus ne Itali (ne Arko, Provinca e Trentos) nga 25 gusht ne 4 shtatorhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.585/al?structureId=1Universiteti ne bashkepunim me Fondacionin organizon nje campus veror ne Itali per studentet e te gjitha degeve. 24/05/2013 18:01:30Festa e "FZKM” Dhenia e Bursave te studimit, per vitin akademik 2011-2012http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.586/al?structureId=1Festa e Fondacionit “Zoja e Keshillit te Mire”, si çdo vit, ishte nje moment shume i bukur takimi mes punonjesve te Fondacionit dhe familjeve te tyre28/05/2013 15:54:38"Ki Kurajon, Ndermerr dhe Inovo"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.588/al?structureId=1diten e premte, 31 maj 2013, ora 10.0031/05/2013 15:07:56AWISOhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.590/al?structureId=1per la selezione di un "Addetto alla Promozione, Comunicazione e Re.lazioni Pubbliche" presso la Fondazione e Università Cattolica NSBC 28/06/2013 11:40:33Kurse Gjuhe Italiane 2013http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.591/al?structureId=1FONDACIONI “ZOJA E KËSHILLIT TË MIRË” Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” 08/07/2013 14:36:02Ardit Shimahttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.594/al?structureId=1Në kalimin e tij nga kjo Jetë në atë të Përjetshme, urojmë që Arditi të gjejë lumturinë e paqen e amshuar tek Ai në të cilin ai përherë ka shpresuar.29/07/2013 10:06:31MASTER UNIVERSITARIO IN START UP D'IMPRESAhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.608/al?structureId=1I edizione, Anno Accademico 2013/201420/09/2013 14:26:00Lajmehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.610/al?structureId=1per la selezione di un “Addetto alla Reception” presso Centro Odontoiatrico dell’Università Cattolica “Nostra Signora del Buon Consiglio”22/08/2013 09:44:57DOKTORATE NE ''STATISTIKE'' Edicioni i 1° - Viti Akademik 2013-2014http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.613/al?structureId=1Universiteti Katolik "Zoja e Keshillit te Mire", hap per vitin akademik 2013-20 14 programin e Doktoratures ne "Statistike20/09/2013 14:21:00DOKTORATE NE SHENDET PUBLIK DIAGNOZE MOLEKULARE E SEMUNDJEVE INFEKTIVE DHE FARMAKOVIGJILANCEhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.614/al?structureId=1Universiteti Katolik "Zoja e Keshillit te Mire", hap per vitin akademik 201 3-2014, programin e Doktorates ne "Shendet Publik,20/09/2013 14:19:00LAUREA MAGISTRALE IN "SCIENZE RIABILIT ATIVE DELLE PROFESSIONI SANITARIE"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.615/al?structureId=1L'Università Cattolica "Nostra Signora del Buon Consiglio" e l'Università degli Studi di Roma "Tor Vergata "20/09/2013 14:17:00LAUREA MAGISTRALE In "SCIENZE INFERMIERISTICHE E OSTETRICHE"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.616/al?structureId=1L'Università Cattolica "Nostra Signora del Buon Consiglio" in collaborazione con l'Università degli Studi di Roma "Tor Vergata" 20/09/2013 14:15:00Work & Study – Edicioni IVhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.623/al?structureId=1Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, organizon në datat 11-12-13 Tetor 2013 panairin “Work & Study”...08/10/2013 16:59:18prof. Paolo Castanohttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.632/al?structureId=1Komuniteti i Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” 04/11/2013 22:15:24Në kujtim të Prof. Paolo Castanohttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.634/al?structureId=1Komuniteti i Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” u mblodh në ambjentet e Fakultetit të Farmacisë...08/11/2013 15:28:35Prof. Dr. Placido Araco http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.636/al?structureId=1Komuniteti i Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”18/11/2013 16:00:31WORKinLAB– Puna, Shëndeti dhe Siguriahttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.640/al?structureId=1Në datat 13 e 14 dhjetor 2013 në ambjentet e Aula Magna-s të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” zhvillohet eventi formues WorkInLab “Puna, Shëndeti dhe Siguria”. 09/12/2013 11:00:45“Vëllazërimi, themel dhe udhë për paqen”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.642/al?structureId=1Me datë 15 janar 2014, ora 12.00, në ambjentet e Aula Magna-s të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”...14/01/2014 15:10:53Përurimi i Vitit Akademik http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.644/al?structureId=1Në datë 29 janar 2014 do të zhvillohet Ceremonia e Përurimit të Vitit Akademik 2013-2014...27/01/2014 13:39:17Trasferim i Studimeve (15 shkurt – 15 mars 2014)http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.647/al?structureId=1Transferimi i studimeve nga Universitetet Italiane në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”14/02/2014 12:53:57Master “Start up d’impresa”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.648/al?structureId=1Vazhdon aplikimi, deri në datën 15 Mars 2014, për regjistrim në Masterin Profesional “Start up d’impresa” të Fakultetit të Shkencave Ekonomike dhe Politike...14/02/2014 12:56:43Vizita shtetërore e Presidentit të Italisë, Giorgio Napolitanohttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.649/al?structureId=1Në datën 5 mars 2014 Presidenti i Italisë, Giorgio Napolitano19/03/2014 09:36:41“PATOLOGJITË E KOLONËS VERTEBRALE DHE TË LEGENIT http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.653/al?structureId=1Shoqata Italiane e Gjimnastikës Mjekësore SIGM në bashkëpunim me Qendrën e Rehabilitimit dhe Mjekësisë Sportive të Kompleksit Spitalor Universitar “Zoja e Këshillit të Mirë” 01/04/2014 16:17:24Gazeta "Giovani ZKM"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.654/al?structureId=1Gazeta "Giovani ZKM" - Numri I02/04/2014 15:35:36Open Day - Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.656/al?structureId=1Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon...10/04/2014 14:33:11Konferenca “Familja themel i shoqërisë”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.658/al?structureId=1Me datë 9 prill 2014, ora 16.00 pranë ambjenteve të Aula Magna-s të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”,...14/04/2014 16:18:53Gazeta "Giovani ZKM"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.659/al?structureId=1Gazeta "Giovani ZKM" - Numri II17/04/2014 12:57:44Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.662/al?structureId=1Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë24/04/2014 17:11:26Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.664/al?structureId=1Festa e Fondacionit Zoja e Këshillit të Mirë 06/05/2014 12:19:15Kurse të Gjuhës Italiane http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.665/al?structureId=1Qendra e Gjuhëve të Huaja “Zoja e Këshillit të Mirë” në traditën e saj universitare, organizon si çdo verë nga data 14 korrik 2014,...24/07/2014 15:17:48Kurse të Gjuhës Angleze http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.666/al?structureId=1Qendra e Gjuhëve të Huaja “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon Kurse të Gjuhës Angleze për të gjitha nivelet e Kuadrit të Përbashkët Evropian të Referencave për Gjuhët,...24/07/2014 16:24:00Konferenca “Përballja e ekonomive: Shqipëri dhe Itali”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.667/al?structureId=1Në datë 23 maj 2014 në orën 10.00, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon në ambjentet e Aula Magna-s, konferencën “Përballja e ekonomive: Shqipëri dhe Itali”...20/05/2014 14:37:08Seminari “Cilësia dhe Siguria e Kurës”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.668/al?structureId=1Në datë 31 maj 2014 në orën 09.00, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” – Fakulteti i Mjekësisë...20/05/2014 15:01:03Panairi i Edukimit në Prishtinëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.669/al?structureId=1Në datat 28-30 maj 2014, Universiteti Katolik “Zoja e këshillit të Mirë” mori pjesë për herë të parë në Panairin e Edukimit të organizuar në Prishtinë, Kosovë. 04/06/2014 14:42:41Gazeta "Giovani ZKM"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.670/al?structureId=1Gazeta "Giovani ZKM" - Numri III13/06/2014 09:21:15Kurs Kualifikimi “Menaxhimi i Institucioneve të Sistemit Shëndetësor”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.671/al?structureId=1Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, Rajonin e Toskanës dhe Unversitetin e Firences,...19/06/2014 16:00:14Provimi i gjuhës italianehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.672/al?structureId=1Më 5 qershor 2014 në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në Tiranë, seli zyrtare e Provimeve CILS,...20/06/2014 14:30:33Takimi i të diplomuarëve të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.673/al?structureId=1Takimi i të diplomuarëve të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"01/07/2014 17:53:05Takimi i të diplomuarëve të Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.674/al?structureId=1Rektori, Prof. Paolo Ruatti, fton në takim të diplomuarit...08/07/2014 17:04:43Takimi i të diplomuarëve të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.676/al?structureId=1Më datë 14 korrik 2014, u zhvillua takimi i të diplomuarëve të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”....16/07/2014 16:51:21“Siguria në punë: Kosto apo përfitim? Vlera e personit në qendër të organizatës”.http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.677/al?structureId=1Në datën 18 korrik 2014, në sallën B107 të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”,...17/07/2014 15:17:57 “Siguria në punë: Kosto apo përfitim?" - 18 korrik 2014http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.678/al?structureId=1Fondacioni Zoja e Këshillit të Mirë në bashkëpunim me I-Labs organizoi në datën 18 korrik 2014,...23/07/2014 14:25:11Vizita Apostolike e Papë Françeskut në Tiranëhttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.692/al?structureId=1Më 21 shtator 2014, Shenjtëria e Tij Papë Françesku do të vizitojë Tiranën....01/08/2014 17:21:03“Sistemi i financimit të shërbimit shëndetësor kombëtar: Analiza e kostove dhe DRG”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.694/al?structureId=1Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, Rajonin e Toskanës dhe Unversitetin e Firences,...09/09/2014 16:53:12Papë Françesku në Shqipëri http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.700/al?structureId=1Të dielën, më 21 shtator 2014, populli shqiptar mikpriti ngrohtësisht Atin e Shenjtë, Papë Françeskun gjatë Vizitës së Tij Apostolike në Shqipëri, vendi i parë evropian i vizituar gjatë papatit të Tij...23/09/2014 17:08:59Annuncio del Presidente della Fondazione Nostra Signora del Buon Consigliohttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.703/al?structureId=1Annuncio del Presidente della Fondazione Nostra Signora del Buon Consiglio25/09/2014 13:11:18Gëzuar Ditëlindjen, Shkëlqesi!http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.706/al?structureId=1Universiteti Katolik dhe Fondacioni Zoja e e Këshillit të Mirë,...29/09/2014 16:36:40Nomina Rettorehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.708/al?structureId=1Nomina Rettore Università Cattolica "Nostra Signora del Buon Consiglio"...30/09/2014 15:20:08Bekimi i Kapelës së Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.713/al?structureId=1Sot më 7 Tetor 2014, Mons. Rrok Mirdita, Arqipeshkëv Metropolit Tiranë-Durrës,...07/10/2014 17:14:07Graduatoria dei cittadini EU per i Corsi di Laurea in Medicina e Corso di Laurea in Odontoiatriahttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.716/al?structureId=1Graduatoria dei cittadini EU per i Corsi di Laurea in Medicina e Corso di Laurea in Odontoiatria10/10/2014 12:23:05Provimi CILS (Çertifikatë Ndërkombëtare e Gjuhës Italiane)http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.718/al?structureId=1U komunikohet të interesuarve se për t’u regjistruar për Provimin CILS – Dhjetor 2014,...16/10/2014 10:28:58Estensione del periodo delle iscrizioni per i c.d.s della Facoltà di Scienze Economiche e Politichehttp://www.unizkm.al/zkm/brick/content.719/al?structureId=1.16/10/2014 14:39:35“Shqipëria dhe Italia, një partneritet për Evropën“http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.721/al?structureId=1 Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” dhe Ambasada Italiane në Shqipëri, në kuadër të aktivitetit të Presidencës italiane në Këshillin e Bashkimit Evropian, organizuan në Tiranë, Konferencën dy ditore, në datat 20-21 Tetor 2014...22/10/2014 17:52:41Kursi i Psikoterapisë “Raporti mjek-pacient. Nga aspekti biologjik tek afektivi: kurimi”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.734/al?structureId=1Qendra e Rehabilitimit dhe Mjekësisë Sportive organizon...26/11/2014 16:26:23Marrëveshje bashkëpunimi midis Universitetit Katolik ZKM dhe “GVM Care & Research”http://www.unizkm.al/zkm/brick/content.741/al?structureId=1Me datë 12 dhjetor 2014, Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Grupin Villa Maria s.p.a – “GVM Care & Research”....17/12/2014 14:42:08