Universiteti Katolik Zoja e Këshillit të Mirë

  Në plan të parëLajme

“Sistemi i financimit të shërbimit shëndetësor kombëtar: Analiza e kostove dhe DRG” 

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, Rajonin e Toskanës dhe Unversitetin e Firences,...

Lexo më shumë

Vizita Apostolike e Papë Françeskut në Tiranë 

Më 21 shtator 2014, Shenjtëria e Tij Papë Françesku do të vizitojë Tiranën....

Lexo më shumë

Kurse të Gjuhës Angleze  

Qendra e Gjuhëve të Huaja “Zoja e Këshillit të Mirë” organizon Kurse të Gjuhës Angleze për të gjitha nivelet e Kuadrit të Përbashkët Evropian të Referencave për Gjuhët,...

Lexo më shumë

Kurse të Gjuhës Italiane  

Qendra e Gjuhëve të Huaja “Zoja e Këshillit të Mirë” në traditën e saj universitare, organizon si çdo verë nga data 14 korrik 2014,...

Lexo më shumë

“Siguria në punë: Kosto apo përfitim?" - 18 korrik 2014 

Fondacioni Zoja e Këshillit të Mirë në bashkëpunim me I-Labs organizoi në datën 18 korrik 2014,...

Lexo më shumë

“Siguria në punë: Kosto apo përfitim? Vlera e personit në qendër të organizatës”. 

Në datën 18 korrik 2014, në sallën B107 të Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”,...

Lexo më shumë

Broshurë informative e Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"

Broshurë informative e Universitetit Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë"

Lexo më shumë

Unizkm: Një hap drejt Europës

Video prezantimi e Universitetit "Zoja e Këshillit të Mirë"

Lexo më shumë

Dhurimet: pikëzat që kthehen në det

Një ndihmë tepër e rëndësishme për jetën e Universitetit të themeluar në vitin 2004 paraqesin dhe dhurimet që vijnë nga organizata apo persona si brenda ashtu edhe jashtë vendit....

Lexo më shumë

Thonë per ne...

Artikuj te mediave elektronike dhe te shkruara

Lexo më shumë